foto

Zuzana Geislerová

  • nar. 14.3.1952 (65 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2007 Hostel II
1997 Pokořitelé Tróje (TV film)
Výchova dívek v Čechách
1995 Maminka (studentský film)
1994 Špendlík na motýla
1993 Svatba upírů
1989 Volná noha
1988 Křivda (TV film)
1987 Kam, pánové, kam jdete?
1986 Smrt krásných srnců
1984 Jak se rozloučit s Odettkou (TV film)
1982 Šílený kankán
1979 Drsná Planina
1975 Profesoři za školou
1974 Píšťalka pro dva (TV film)
V každém pokoji žena
1973 Milenci v roce jedna

TV seriály

2010 Cukrárna (TV seriál)
Rakvička (E08)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Děti planety Duna (TV seriál)
2000 Duna (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Proč tolik nebožtíků (E05)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Paprsek (S02E08)
1984 Sanitka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace