foto

Simon Chandler

  • nar. 1953
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Masokr: přijetí minulosti
2012 Fast Girls
2011 Železná lady
2010 Králova řeč
2008 Spalující vášeň (TV film)
2006 Parfém: Příběh vraha
2005 Zkrocení zlé ženy (TV film)
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2001 Gentlemanské manýry (TV film)
Sword of Honour (TV film)
Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
Vražedná místa: Království kostí (TV film)
Vražedná místa: Pacientčiny oči (TV film)
2000 Zapomenutý zločin (TV film)
1999 Milk
1998 Komisař
You Can't Be Too Careful (TV film)
1997 Inkognito
Muž, který věděl příliš málo
Spice World
Wasps
1996 Hollow Reed
1993 Případ bezruké mrtvoly (TV film)
1990 Aimée
1989 Veiled One, The (TV film)
1985 Dr. Fischer of Geneva (TV film)
1984 Bounty
Lace (TV film)
1982 The Merry Wives of Windsor (TV film)
Viktor, Viktorie
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
If You Go Down in the Woods Today
1980 Imitation Game, The (TV film)
Taming of the Shrew, The (TV film)
1979 Who's Who (TV film)
1978 Pán prstenů
1977 Příliš vzdálený most

TV seriály

2016 The Crown (TV seriál)
Smoke and Mirrors (S01E05)
Act of God (S01E04)
Hyde Park Corner (S01E02)
další epizody (4)
2015 Tajemství Enfieldu (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
2011 The Shadow Line (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Vera (TV seriál)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Chybná teorie (S12E04)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2001 Teachers (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (6)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
1994 Middlemarch (TV seriál)
Wimbledon Poisoner, The (TV seriál)
1989 Confessional (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1986 Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Jonny Briggs (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Et in Arcadia Ego (E01)
1978 Lillie (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace