foto

David Mandel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Bez minulosti (TV film)
2012 Diktátor
2004 Eurotrip
2003 Kocour

TV seriály

2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Groundbreaking (S06E10)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Ráno poté (S05E01)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXIII (S24E02)
2000 Clerks (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puerto Rican Day (S09E20)
The Maid (S09E19)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Betrayal (S09E08)
The Voice (S09E02)
The Butter Shave (S09E01)
další epizody (4)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Bizarro Jerry (S08E03)
The Friars Club (S07E17)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pool Guy (S07E08)

Dokumentární

2001 Burly TV (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Eurotrip

TV seriály

2019 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2017 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Omaha (S06E01)
2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Líbat sestru (S05E09)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
Car Periscope (S08E08)
The Bi-Sexual (S08E07)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
Denise Handicapped (S07E05)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Therapists (S06E09)
The Ida Funkhouser Roadside Memorial (S06E03)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder

TV seriály

1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Package (S08E05)
The Bottle Deposit (S07E20)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pool Guy (S07E08)

Dokumentární

2016 The Marx Brothers: Hollywood's Kings of Chaos
2001 Burly TV (TV seriál)

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace