Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok před vypuknutím aféry Watergate jsou E. Howard Hunt a G. Gordon Liddy pověřeni vyšetřováním úniku dokumentů Pentagonu. Sestaví tým Kubánců – veteránů z krize v Zátoce sviní – aby pronikli do kanceláře informátora, psychiatra Daniela Ellsberga. (HBO Max)

Recenze (4)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatim úplně nevím, jak k tomu vlastně přistoupit. Jako na první dobrou je to čistá komedie, v podstatě parodie. Humor je zatím tak 50/50. Ty dobové reálie tomu dodávají jakože nějaký šmrt vážnosti, ale prostě když Woody dojde na návštěvu ke kolegovi z FBI - náckovi, co poslouchá projevy Hitlera, tak je to teda wtf. Uvidíme, jak se to vlastně celé vyvine. ()

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele

Tak za mě 4*. Woody si to mocně užívá a já taky :D Do toho neschopný team Kubánců a kolega nácek. A rozpočet? 1 milion? No problém... Prostě Amerika jak doopravdy byla. ()

Reklama

Kokos

všechny recenze uživatele

Humor mě tu úplně míjel a od poloviny jsem koukal do mobilu.... špionážky mám rád, ale tady to pro mě nefungovalo (možná kombinace historických reálií a skoro až parodicky ztřeštěného humoru pro mě není šťastná kombinace), nemělo to napětí, nic.  Woodyho mám rád, a tady nezklame, ale projekt prostě není pro mě. Do žánru by měli připsat "komedie". ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama