foto

Travis Wester

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 How to Grow Your Own
2012 Zombie Hamlet
2011 Bůh žehnej Americe
2005 All Souls Day: Dia de los Muertos
2004 Eurotrip
2002 Teddy Bears' Picnic
2001 Barstow 2008
Skoč na to! (TV film)
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
1996 Novinová četa

TV seriály

2017 Code Black (TV seriál)
One in a Million (S02E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Exit Strategy (S15E03)
2015 Profesionální lháři (TV seriál)
Protože jsem škorpion, kurva, tak proto (S04E02)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Humbuk (S06E11)
Lovci duchů (TV seriál)
#thinman (S09E15)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Pod vlivem (S05E11)
2010 Ghostfacers (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Hatless (S01E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zubař v potoce (S05E13)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
It's a Terrible Life (S04E17)
Odložené případy (TV seriál)
Skateborďáci (S07E02)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Ghostfacers (S03E13)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Hell House (S01E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zabiják (S06E14)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Three (E03)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Smrt a daně jsou jistota (S10E07)
2002 Septuplets (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tebe beru (S02E12)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje babča (S01E04)
Spyder Games (TV seriál)
1997 One Saturday Morning (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Ghostfacers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace