foto

Joe Lo Truglio

  • nar. 2.12.1970 (48 let)
    Ozone Park, Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Joseph “Joe“ Lo Truglio je americký herec, komik a scenárista. Narodil sa v Ozone Park, Queens v New Yorku. Vyrastal v Margate na Floride a absolvoval Coconut Creek High School.

Svoj hlas poskytol viacerým videohrám, vrátane GTA: San Andreas. Objavil sa v niekoľkých televíznych reklamách, napr. v spote pre Gateway Computers.

Pozornosť si získal v pamätnej úlohe Francisa Drivera v komédii SUPERBAD (2007). Hral v niekoľkých ďalších komédiach, napr. RENO 911!: Miami (2007), FANBOYS (2008) alebo PAUL (2011).

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Here Awhile
2018 A Futile and Stupid Gesture
2017 Win It All
2015 Claire's Cambodia
Ladíme 2
2014 A Better You
Kdo si vezme Barryho?
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2012 My Uncle Rafael
Queens of Country
Tohle je ráj
2011 High Road
Paul
2010 Gulliverovy cesty
2009 Fanoušci
2008 Travička zelená
Velcí bratři
2007 Desatero
Policajti z Rena
Puberty: The Movie
Superbad
2006 Pivní liga
2005 Baxter
Hitch: Lék pro moderního muže
2003 Last Man Running
Přednosta
2002 Stella Shorts 1998-2002
2001 Léto k nepřežití
1997 Naked in the Cold Sun
1991 Aisle Six

TV seriály

2020 Brooklyn 99 (TV seriál)
Epizoda 13 (S07E13)
Epizoda 12 (S07E12)
Epizoda 11 (S07E11)
další epizody (13)
2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Suicide Squad (S06E18)
Sicko (S06E17)
Cinco de Mayo (S06E16)
další epizody (18)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Fresh Princ-ipal (S09E15)
2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake & Amy (S05E22)
White Whale (S05E21)
Show Me Going (S05E20)
další epizody (11)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a High School Reunion (with Joe Lo Truglio) (E06)
Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Rain (E06)
King of Camp (E05)
další epizody (4)
Dice (TV seriál)
It's a Miserable Life (S02E01)
Easy (TV seriál)
Package Thief (S02E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Favor (S05E11)
Game Night (S05E10)
99 (S05E09)
další epizody (23)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (22)
Bobovy burgery (TV seriál)
Secret Admiral-irer (S06E18)
Wag the Hog (S06E13)
Nová holka (TV seriál)
Homecoming (S06E04)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Dinner (E05)
další epizody (5)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
The Swedes (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
Bobovy burgery (TV seriál)
Speakeasy Rider (S05E09)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Stakeout (S02E11)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
The Road Trip (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Christmas (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
Sal's Pizza (S01E09)
další epizody (11)
Zpátky do školy (TV seriál)
Nejtemnější časová osa (S04E13)
Šílená slátanina osudu (S04E12)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Full Bars (S03E02)
Americký táta (TV seriál)
The Kidney Stays in the Picture (S08E16)
Stan's Best Friend (S08E14)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvanáct rozžhavených žen (S08E08)
Dávačka (S08E07)
Robot Chicken (TV seriál)
In Bed Surrounded by Loved Ones (S06E07)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Mad Love (TV seriál)
2010 Backwash (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Cupid (TV seriál)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Třídní sraz Rolfovy střední po dvaceti letech (S01E09)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Horrible People (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Patriot Tact (S02E10)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2006 Clark and Michael (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Firestarter (S04E07)
2000 TV Funhouse (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Turnstile Justice (S11E02)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
2014 Misery Loves Comedy

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Bimbo (S06E13)
2007 Wainy Days (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Wainy Days (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

TV pořady

1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Host

TV pořady

2016 Match Game (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace