foto

Joe Lo Truglio

  • nar. 2.12.1970 (46 let)
    Ozone Park, Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Joseph “Joe“ Lo Truglio je americký herec, komik a scenárista. Narodil sa v Ozone Park, Queens v New Yorku. Vyrastal v Margate na Floride a absolvoval Coconut Creek High School.

Svoj hlas poskytol viacerým videohrám, vrátane GTA: San Andreas. Objavil sa v niekoľkých televíznych reklamách, napr. v spote pre Gateway Computers.

Pozornosť si získal v pamätnej úlohe Francisa Drivera v komédii SUPERBAD (2007). Hral v niekoľkých ďalších komédiach, napr. RENO 911!: Miami (2007), FANBOYS (2008) alebo PAUL (2011).

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2017 Win It All
2015 Claire's Cambodia
Ladíme 2
2014 Better You, A
Kdo si vezme Barryho?
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2012 My Uncle Rafael
Queens of Country
Tohle je ráj
2011 High Road
Paul
2010 Gulliverovy cesty
2009 Fanoušci
2008 Travička zelená
Velcí bratři
2007 Desatero
Policajti z Rena
Puberty: The Movie
Superbad
2006 Pivní liga
2005 Baxter
Hitch: Lék pro moderního muže
2003 Last Man Running
Přednosta
2002 Stella Shorts 1998-2002
2001 Léto k nepřežití
1997 Naked in the Cold Sun
1991 Aisle Six

TV seriály

2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
Crime & Punishment (S04E22)
The Bank Job (S04E21)
The Slaughterhouse (S04E20)
další epizody (12)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (22)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
The Swedes (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Stakeout (S02E11)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
The Road Trip (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Christmas (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
Sal's Pizza (S01E09)
další epizody (11)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvanáct rozžhavených žen (S08E08)
Dávačka (S08E07)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Mad Love (TV seriál)
2010 Backwash (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Cupid (TV seriál)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
2008 Horrible People (TV seriál)
Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
Wainy Days (TV seriál)
2006 Clark and Michael (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2000 TV Funhouse (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
2014 Misery Loves Comedy

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Wainy Days (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

TV pořady

1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Wainy Days (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace