foto

Nikki Toscano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Red Zone (TV film)

TV seriály

2014 Batesův motel (TV seriál)
Kolaps (S02E08)
Mistr útěků (S02E05)
2013 Pomsta (TV seriál)
Truth: Part 1 (S02E21)
Odplata (S02E15)
2012 Pomsta (TV seriál)
Rodokmen (S02E08)
Rozhřešení (S01E19)
Vnímání (S01E14)
2011 Pomsta (TV seriál)
Loajalita (S01E10)
Vina (S01E05)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Legacy/Drag City (E15)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Lost Child/Murder 101 (E06)
Městečko Haven (TV seriál)
Koule na noze (S01E05)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
2013 Pomsta (TV seriál)
Truth: Part 2 (S02E22)
Truth: Part 1 (S02E21)
Engagement (S02E20)
další epizody (13)
2012 Pomsta (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Rodokmen (S02E08)
Pokání (S02E07)
další epizody (19)
2011 Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Loajalita (S01E10)
Podezření (S01E09)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace