foto

Kyla Kenedy

  • nar. 4.2.2003 (16 let)
    Charleston, South Carolina, USA

Biografie

Kyla Kenedy se narodila 4. února 2003 ve městě Charleston v Jižní Karolíně ve Spojených státech amerických. K herectví se dostala skrze rodiče, kteří ji často vodili na castingy a již v roce 2011, kdy jí bylo osm let, se dostavil úspěch, když získala několik epizodních rolí. Zahrála si například v KRIMINÁLCE LAS VEGAS či v komediálním seriálu ÚPLNĚ NORMÁLNÍ, ale namluvila například i animovanou postavičku v televizní show DOKTORKA PLYŠÁKOVÁ.

Průlom potkal její kariéru v roce 2013, kdy získala roli Miky Samuels ve 4. sérii post-apokalyptického seriálu ŽIVÍ MRTVÍ. V tom vystupovala se svou seriálovou sestrou, Brighton Sharbino, alias Lizzie a dvakrát se objevila i v 5. sérii.

Díky ŽIVÝM MRTVÝM si jí pak zřejmě všiml francouzský režisér Quentin Dupiex, který ji pak obsadil jako titulní postavu do své komedie REALITA. Do budoucna ji čeká například drama LOVE IS ALL YOU NEED?.

Jan "hansel97" Vohralík

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Is All You Need?
2015 48 Hours 'til Monday (TV film)
A Gift Horse
Romantically Speaking (TV film)
Sarah's Friend
2014 Realita
2013 Pronásledované (TV film)
2012 Raising Izzie (TV film)
Tři moulové
2011 Yellow Wallpaper, The

TV seriály

2018 Život beze slov (TV seriál)
U-N-R-- UNREALISTIC (S03E22)
THE S-T-A-- STAIRCASE (S03E21)
ON THE R-O-- ROAD A-G-- AGAIN (S03E20)
další epizody (22)
2017 Noční směna (TV seriál)
Turbulence (S04E05)
Off the Rails (S04E02)
2016 Život beze slov (TV seriál)
B-O-N--BONFIRE (S01E03)
N-E--NEW A-I--AIDE (S01E02)
P-I--PILOT (S01E01)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (6)
2015 If You Give a Mouse a Cookie (TV seriál)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Vzpomínky (S05E09)
Sžíraná (S05E06)
V háji (S04E14)
další epizody (4)
2013 Adam Devine's House Party (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
Stay-At-Home Dad (E13)
The Goldie Rush (E12)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
Konečné stadium (S04E05)
další epizody (7)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Baby Clothes (E03)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zrádná srdce (S12E02)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace