foto

Emily Kinney

  • nar. 13.7.1985 (33 let)
    Wayne, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emily Kinney je americká herečka, která se narodila 13. července 1985 ve městě Wayne na území státu Nebraska. Úspěšně dokončila studium na Nebraska Wesleyan University v roce 2006.

Dříve si zahrála několik menších rolí například v seriálech LAW & ORDER, THE BIG C A THE GOOD WIFE. V současné době je nejvíce známa ze seriálu The Walking Dead, kde i přes svůj věk 27 let hraje postavu sedmnáctileté Beth Greene.

Mimo herectví začala v roce 2011 působit v hudbě singlem Blue Toothbrush a je aktivní blogerkou. Na svém blogu píše o svých zkušenostech z New Yorku, které zde posbírala jako mladá herečka.

kery-

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love on the Sidelines (TV film)
2013 Otřes mozku
2009 Nějak se to komplikuje

TV seriály

2018 Živí mrtví (TV seriál)
What Comes After (S09E05)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 5: Back To Ones (E05)
Day 4: Below the Line (E04)
Day 3: Day Out of Days (E03)
další epizody (4)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Minulost, prolog a co bude dál (E13)
Nepřátelský bojovník (E12)
Černá orchidej (E11)
další epizody (4)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Pět dní do popravy (E09)
Špatné dohody (E08)
Prosťáček (E07)
další epizody (9)
Arrow (TV seriál)
Beacon of Hope (S04E17)
Živí mrtví (TV seriál) - a.z.
Jednoho dne už nebudete (S07E01) - a.z.
2015 Forever (TV seriál)
Memories of Murder (E16)
The Flash (TV seriál)
All Star Team Up (S01E18)
Mystérium sexu (TV seriál)
Debakl (S03E12)
Jako v zrcadle, zastřeně (S03E10)
Úzkost (S03E09)
další epizody (4)
Živí mrtví (TV seriál)
Ortel (S05E16)
Marná snaha (S05E15)
Za hradbami (S05E14)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Učenlivý žák (S02E10)
Živí mrtví (TV seriál) - herec, a.z.
Večírek (S05E13) - a.z.
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (13)
2013 Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
Konečné stadium (S04E05)
další epizody (15)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hunting Ground (S13E15)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Strašidla (S02E04)
Léčba sexem (S02E03)
Uprázdněné místo (S02E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
další epizody (5)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The Apology Line (E09)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nájemný vrah (S07E12)

Dokumentární

2015 Stages
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace