foto

Robert Butler

  • nar. 17.11.1927 (91 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Glory, Glory (TV film)
1997 Turbulence
1994 Bílá míle (TV film)
1991 Brotherhood, The (TV film)
1988 Out of Time (TV film)
1987 On the Edge (TV film)
Out on a Limb (TV film)
1986 Long Time Gone (TV film)
1985 Our Family Honor (TV film)
Out of Time (TV film)
The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1984 Boj na řece
Concrete Beat (TV film)
1981 Underground Aces
1980 Night of the Juggler
1978 A Question of Guilt (TV film)
Hot Lead and Cold Feet
Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
1977 In the Glitter Palace (TV film)
1976 Dark Victory (TV film)
James Dean (TV film)
Mayday at 40,000 Feet! (TV film)
1975 Black Bart (TV film)
Strange New World (TV film)
1974 The Ultimate Thrill
1973 The Blue Knight (TV film)
1972 Now You See Him, Now You Don't
1971 Chlupatý poradce
Death Takes a Holiday (TV film)
Scandalous John
1969 Guns in the Heather
The Computer Wore Tennis Shoes
1965 Star Trek: Klec (TV film)

TV seriály

2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 St. Michael's Crossing (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
1991 Sisters (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Hill Street Station (S01E01)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Vydat nebo zemřít (S03E05)
1973 Columbo (TV seriál)
Dvojitý šok (S02E08)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Rats Like Cheese (S01E08)
Instant Freeze (S01E07)
The Penguin's a Jinx (S01E04)
další epizody (6)
Blue Light (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Kilroy (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál)
The Encounter (S05E31)
Caesar and Me (S05E28)
1963 Espionage (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Unwelcome Houseguest (S01E09)
Oh, How We Met on the Night That We Danced (S01E05)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 On the Edge (TV film)

TV seriály

1987 Remington Steele (TV seriál)
The Steele That Wouldn't Die (S05E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1987 Remington Steele (TV seriál)
Steeled with a Kiss: Part 2 (S05E05)
Steeled with a Kiss: Part 1 (S05E04)
Steele Hanging in There: Part 2 (S05E03)
další epizody (5)
1986 Remington Steele (TV seriál)
Bonds of Steele (S04E22)
Steele Alive and Kicking (S04E21)
Beg, Borrow or Steele (S04E20)
další epizody (13)
1985 Remington Steele (TV seriál)
Dancer, Prancer, Donner and Steele (S04E09)
Coffee, Tea or Steele (S04E08)
Premium Steele (S04E07)
další epizody (20)
1984 Remington Steele (TV seriál)
Let's Steele a Plot (S03E11)
Breath of Steele (S03E10)
Cast in Steele (S03E09)
další epizody (23)
1983 Remington Steele (TV seriál)
My Fair Steele (S02E10)
Steele Knuckles and Glass Jaws (S02E09)
Scene Steelers (S02E08)
další epizody (22)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Steele Trap (S01E10)
In the Steele of the Night (S01E09)
Your Steele the One for Me (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Dokumentární

1984 Making of 'Up the Creek', The (TV film)

Host

TV pořady

1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace