foto

Susan Oliver

  • nar. 13.2.1932
    New York City, New York, USA
  • zem. 10.5.1990 (58 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1977 Cowboysan

TV seriály

1982 M*A*S*H (TV seriál)
Koukni na mě (S11E01)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 International Airport (TV film)
1982 Tomorrow's Child (TV film)
1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
Hardly Working
1977 Nido de viudas
1976 Amelia Earhart (TV film)
1974 Ginger in the Morning
1971 Do You Take This Stranger? (TV film)
1970 Company of Killers (TV film)
Černá brigáda (TV film)
1969 Change of Mind
The Monitors
1968 Man Called Gannon, A
1967 The Love-Ins
1966 Star Trek: Klec (TV film)
1964 Guns of Diablo
Looking for Love
Roztržitý sanitář
Your Cheatin' Heart
1963 The Caretakers
1960 Telefon Butterfield 8
1959 The Gene Krupa Story
1957 Green-Eyed Blonde, The

TV seriály

1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Výstřel jako odpověď (S01E20)
1973 Love Story (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
People Are Alike All Over (S01E25)
1955 Camera Three (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl

TV pořady

1962 Your First Impression (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace