Reklama

Reklama

The Twilight Zone - Season 1 (1959) (série)


People Are Alike All Over (S01E25)

(epizoda)

Recenze (6)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda "buďme zlí na naše hrdiny, přestože neudělali nic špatného, protože lidstvo je zkažené a zaslouží si trest jako celek". Vlastně tu okázalou optiku ultimátního trestu miluju. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na papíře vypadá tenhle příběh výborně, ovšem zpracování je strašné, obzvlášť v porovnání se standardními TZ peckami. Dobrá pointa pak vyzní po tom všem téměř do prázdna. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojica kozmonautov sa vydáva na prvú misiu na Mars. Našťastie sú ale všade bytosti/ľudia rovnakí, takže sa nemusia báť, ak budú potrebovať pomoc v núdzi. Ale našťastie sú ľudia všade rovnakí, či bohužiaľ? Epizóda samozrejme smeruje k očakávateľnejšiemu, cynickejšiemu záveru. Ten je veľmi vtipne, ale aj mrazivo vymyslený. Len škoda, že sa tu stále rieši Mars, koncom 50. rokov sa už všetci odklonili od teórie života na červenej planéte, pričom stačilo dej zasadiť niekde neznámo kam do vesmíru, preto tentokrát nie za plný počet. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náznaky, že by mohlo jít o něco mnohem lepšího, třeba odhalení nějakého velkého tajemství nemilosrdně utne pointa. Zřejmě měla třesknout a uzemnit diváka jako veliká  a krutá pravda o lidstvu. Inu, já mám chuť poprvé Soumračnou zónu osolit odpadem, a to jen kvůli tomu řvavému všechny do jednoho pytle házejícímu odsudku.  Jen díky krásným a oduševnělým očím Susan Oliver nechám jeden palec vztyčený. ()

Reklama

Reklama