foto

Steve Franken

  • nar. 27.5.1932
    Queens, New York City, New York, USA
  • zem. 24.8.2012 (80 let)
    Canoga Park, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Reach
2009 Andělé a démoni
2007 The Metrosexual
2004 Works, The
2001 Labutí trumpetka
Smrtelně sexy
2000 Dish Dogs
Elitní jednotka
Mise pomsty
Mrtvý bod
Sestřička Betty
1999 Kód Omega
Právník
1998 Návrat elitního agenta
1994 Munchie Strikes Back
1993 Breakfast of Aliens
1991 Never Forget (TV film)
1989 Transylvania Twist
1988 Bring Me the Head of Dobie Gillis (TV film)
Freeway
1987 Láska není v ceně
1985 There Were Times, Dear (TV film)
Čtvrtý z mudrců (TV film)
1983 Kletba Růžového pantera
Střední škola po americku (TV film)
1982 Víc než další milostný příběh (TV film)
1980 Hardly Working
Strašidla z Buxley Hall (TV film)
There Goes the Bride
Ďábelský plán dr. Fu Manchu
1979 Poprask v Severní ulici
1978 Avalanche
Teror z nebes (TV film)
Zuma Beach (TV film)
1977 Mravenci (TV film)
1976 Polib mě... zabij mě (TV film)
Zastavení na Missouri
1975 A kdo ji zabije teď?
Last Survivors, The (TV film)
Murder on Flight 502 (TV film)
Reincarnation of Peter Proud, The
Sky Heist (TV film)
1974 Houston, We've Got a Problem (TV film)
1973 The Stranger (TV film)
Voyage of the Yes, The (TV film)
Westworld
1972 Every Man Needs One (TV film)
1970 Which Way to the Front?
1969 Angel in My Pocket
Číslo jedna
1968 Panic in the City
Večírek
1966 Follow Me, Boys!
Wild Wild Winter
1964 Amerikanizace Emilky
Cestovatelé v čase
1958 Cop Hater
Stage Struck

TV seriály

2010 5minutová komediální hodinka Jeffa Lewise (TV seriál)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Stands Out on the Red Carpet (S01E11)
Threshold (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Move Doubt (S08E08)
2000 Static Shock (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Detention (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Maid (S09E19)
1997 Spawn (TV seriál)
1996 Road Rovers (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Úplněk o sobotní noci (S01E20)
1992 Batman (TV seriál)
Human Target (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1986 Na křídlech orlů (TV seriál)
One Big Family (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Poslední boj (S01E07)
Small Wonder (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Ryan's Four (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lanigan's Rabbi (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Doc (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Put on a Happy Face (S03E23)
1972 Emergency! (TV seriál)
Norman Corwin Presents (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Courtship of Mary's Father's Daughter (S03E15)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Blondie (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Tom, Dick and Mary (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ricky Nelson Sings (TV film) - vyp.

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace