foto

Saskia Reeves

  • nar. 1961
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dítě v pravý čas (TV film)
Zemský soud - Příběh jedné rodiny (TV film)
2016 De premier
2015 Město ptáků
2014 Johnny Worricker: Bitevní pole (TV film)
Johnny Worricker: Turks a Caicos (TV film)
2013 Labyrint mysli
Nymfomanka, část I.
Nymfomanka, část II.
2011 Na straně osm (TV film)
2010 Canoe Man (TV film)
2009 Vraždy v Yorkshiru: 1983 (TV film)
2006 Fast Learners
Případy inspektora Lynleyho: V zájmu přírody (TV film)
2005 The Commander: Virus (TV film)
Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla (TV film)
2004 A Line in the Sand (TV film)
Knickerman, The
2003 Suspicion (TV film)
Tesserakt
2001 Bubbles
1999 Srdce
Ticks
Unknown Things
Vánoční koleda (TV film)
1998 Jak se neztratit v L.A.
1996 S dívkami je to jiné
1995 Cruel Train (TV film)
Inkognito
Polibek motýla
1994 A Summer Day's Dream (TV film)
Traps
1992 The Bridge
1991 Antonia and Jane
December Bride
In the Border Country
Zavři mi oči
1990 Children Crossing (TV film)
1987 Metamorphosis (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)

TV seriály

2019 Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 6 (S08E06)
2018 Collateral (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
2016 Shetland (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící umění (S18E04)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Mistři přízraků (E06)
Ďábelská slina (E04)
Anna Regina (E03)
další epizody (5)
2014 From There to Here (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
The Minor Character (S01E01)
2011 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Hořký úděl staré dámy (S05E01)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Guillaumův meč (S13E01)
2008 The Fixer (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
2005 Afterlife (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
If... (TV seriál)
Island at War (TV seriál)
2000 Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)

Dokumentární

1997 Very British Psycho, A (TV film)
1994 Making 'Traps'

Divadelní záznam

2019 The Tragedy of King Richard the Second (divadelní záznam)
2010 A Disappearing Number (divadelní záznam)