foto

Darina Levová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Posel
2009 Muži v říji
2001 Podzimní návrat
1999 Dvojrole

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Okno do hřbitova (E13)
Králíci se nedočkali (E12)
Pavouček (E11)
další epizody (13)
Znamení koně (TV seriál)
Chuchle (S01E13)
Důvěra (S01E12)
Merlin (S01E11)
další epizody (13)
2009 Poste restante (TV seriál)
Poste restante (E07)
Zase doma (E06)
Přepadení (E05)
další epizody (7)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
Skokan (S03E09)
Tizian (S03E08)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)

Dokumentární

1993 Milivoj Husák (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace