foto

Darina Levová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Posel
2009 Muži v říji
2001 Podzimní návrat
1999 Dvojrole

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Okno do hřbitova (E13)
Králíci se nedočkali (E12)
Pavouček (E11)
další epizody (13)
Znamení koně (TV seriál)
Chuchle (S01E13)
Důvěra (S01E12)
Merlin (S01E11)
další epizody (13)
2009 Poste restante (TV seriál)
Poste restante (E07)
Zase doma (E06)
Přepadení (E05)
další epizody (7)
Připoutejte se, prosím, kapitalismus přichází (TV seriál)
Bilancování (E05)
Zahradní slavnost (E04)
Transmorface (E03)
další epizody (5)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
Skokan (S03E09)
Tizian (S03E08)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Repetent (S01E10)
Grunt (S01E07)
Slepice versus Slepička (S01E01)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Hluboká propast (E04)
Záhadné zmizení Lily Košvancové (E03)
Pekelný stroj (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

1993 Milivoj Husák (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky