foto

Kevin McCarthy

  • nar. 15.2.1914
    Seattle, Washington, USA
  • zem. 11.9.2010 (96 let)
    Hyannis, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Ghastly Love of Johnny X
2009 Wesley
2008 Her Morbid Desires
The Boneyard Collection
2006 Padlí andělé
2003 Looney Tunes: Zpět v akci
2002 Legend of Razorback, The
1998 Návrat Addamsovy rodiny
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Elvis Meets Nixon (TV film)
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Dokonalá švagrová (TV film)
Steal Big, Steal Little
Vražedná matka
Vražedné alibi
1994 Hamouni
Rychlá kola (TV film)
Soudkyně v pokušení
1993 Matiné
1992 Dokonalý džentlmen
Duplicates (TV film)
Soužení 99 - a.z.
1991 Final Approach
Ghoulies III: Ghoulies Go to College
Pojistka na smrt (TV film)
Zkázonosná Eva
1990 Láska nebo peníze
Lůžkový vlak hrůzy
Růže a šakal (TV film)
1989 Fast Food
Jak se dělá televize
Passion and Paradise (TV film)
1988 Vlak do Texasu (TV film)
1987 Hostage
L.B.J.: První léta (TV film)
Long Journey Home, The (TV film)
Temná věž
Ubohá bohatá dívka (TV film)
Vnitřní vesmír
1986 Dokonalá vražda (TV film)
1985 Deadly Intentions (TV film)
Tajemná noc duchů (TV film)
1984 Americký mogul (TV film)
Pozvánka do pekla
1983 Making of a Male Model (TV film)
My Tutor
Zóna soumraku
1982 Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
1981 Kvílení vlkodlaků
1980 Flamingo Road (TV film)
Hero at Large
Portrait of an Escort (TV film)
Those Lips, Those Eyes
1978 Invaze zlodějů těl
Piraňa
1977 Exo-Man (TV film)
Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
1976 Buffalo Bill a Indiáni
1975 El clan de los inmorales
Seagull, The (TV film)
1974 Alien Thunder
In Fashion (TV film)
June Moon (TV film)
1972 Between Time and Timbuktu (TV film)
Great American Tragedy, A (TV film)
Kansas City Bomber
Richard
1971 Last of the Powerseekers, The (TV film)
1969 U.M.C. (TV film)
1968 If He Hollers, Let Him Go!
K čertu s hrdiny
Trumfové eso
1967 Ghostbreakers (TV film)
Hotel
1966 Three Sisters, The
Vysoká hra pro pravou dámu
1965 Přelud
1964 Ten nejlepší
1963 Affair of the Skin, An
Srocení orlů
The Prize
1962 40 Pounds of Trouble
1961 Mustangové
1958 Diamond Safari
1956 Invaze lupičů těl
Nightmare
1955 An Annapolis Story
Stranger on Horseback
1954 Drive a Crooked Road
Satins and Spurs (TV film)
The Gambler from Natchez
1951 Smrt obchodního cestujícícho
1944 Winged Victory

TV seriály

2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
1991 Charlie Hoover (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Výstřel jako odpověď (S01E20)
1983 Amanda's (TV seriál)
Bay City Blues (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1973 Columbo (TV seriál)
Rekviem pro padající hvězdu (S02E05)
1969 The Survivors (TV seriál)
1961 Great Ghost Tales (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
Long Live Walter Jameson (S01E24)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1950 Prudential Family Playhouse, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 The Roots of Monty Python (TV film)
2002 Filmové žánry (TV seriál)
2001 Shelley Winters: Full Disclosure (TV film)
1996 Marlon Brando: The Wild One (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1983 Montgomery Clift

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace