foto

Alice Ghostley

  • nar. 14.8.1924
    Eve, Missouri, USA
  • zem. 21.9.2007 (83 let)
    Studio City, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Příběh malého slona
1999 Palmer's Pick Up
1998 Návrat Addamsovy rodiny
Správná dvojka II
Těžké časy (TV film)
1995 Izzy's Quest for Olympic Gold (TV film)
1984 Not for Publication
The Hoboken Chicken Emergency (TV film)
1980 Katmandu (TV film)
1978 Pomáda
Rabbit Test
1977 'Twas the Night Before Christmas (TV film)
Record City
1976 Blue Sunshine
Gator
1974 'Twas the Night Before Christmas (TV film)
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
1971 Two on a Bench (TV film)
1969 Viva Max!
1968 With Six You Get Eggroll
1967 Absolvent
Švindlíř
1963 My Six Loves
1962 Jako zabít ptáčka
1960 Hooray for Love (TV film)
Shangri-La (TV film)
1957 Twelfth Night (TV film)
1954 New Faces of 1952

TV seriály

1999 Passions (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
1997 Channel Umptee-3 (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Daddy Dearest (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Mama Malone (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
Still the Beaver (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Carter Country (TV seriál)
1976 All's Fair (TV seriál)
Family (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
Nancy Walker Show, The (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Big Eddie (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Here We Go Again (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
He & She (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1960 Dow Hour of Great Mysteries (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 The Best of Broadway (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

2003 Designing Women Reunion, The (TV film)

TV pořady

2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad) - a.z.
1992 Circus of the Stars and Sideshow (TV pořad)
The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1972 The Julie Andrews Hour (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
The Golddiggers (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace