foto

Pat Roach

  • nar. 19.5.1937
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.7.2004 (67 let)
    Bromsgrove, Worcestershire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Crust
1997 Kull dobyvatel
1996 Portrét dámy
1995 Jack and Jeremy's Police 4 (TV film)
1994 Život s Billym (TV film)
1991 Robin Hood: Král zbojníků
1990 Křídla slávy
Sea Dragon (TV film)
Velký muž
1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
Návrat tří mušketýrů
1988 Willow
1987 Harry's Kingdom (TV film)
1985 Rudá Sonja
1984 Indiana Jones a Chrám zkázy
Ničitel Conan
1983 Nikdy neříkej nikdy
1981 Dobyvatelé ztracené archy
Klub příšer
Souboj Titánů
1980 Rising Damp
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
1975 Barry Lyndon
Gangsters (TV film)
1971 Mechanický pomeranč

TV seriály

2000 Starhunter (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
1994 Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)
Space Precinct (TV seriál)
1993 Detectives, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

1981 Great Movie Stunts: Raiders of the Lost Ark (TV film)

TV pořady

1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace