Reklama

Reklama

Petra Kvitová

Petra Kvitová

nar. 08.03.1990 (34 let)
Bílovec, Československo

Zajímavosti (11)

  • V roce 2023 se vdala za svého trenéra Jiřího Vaňka. (Duoscop)
  • NA LOH 2016 v Rio de Janeiro získala bronzovou medaili. (Duoscop)
  • Má přezdívky Česká lvice, P3tra. (Duoscop)
  • V roce 2016 byla přepadena ve svém bytě v Prostějově a pachatel jí poranil nožem na levé ruce, ve které drží raketu. Po operaci a rekonvalescenci se opět vrátila k tenisu. (Duoscop)
  • V roce 2018 obdržela Medaili Za zásluhy I. stupně. (Duoscop)
  • Během zahajovacího ceremoniálu na LOH 2021 v Tokiu byla vlajkonoškou české výpravy. (Duoscop)

Totáln! hattrick - Epizoda 3 (2021)

  • V této epizodě jsou popisována také utkání šestnáctifinále Evropské ligy mezi Slavií a Leicesterem City. Při domácím zápase Slavie v Edenu znemožňovala nařízení české vlády běžným fanouškům sledovat zápas na stadionu. Na zápas se však dostalo několik desítek vybraných hostů, mezi nimiž byli např.: Petr Dvořák, Petra Kvitová, Alexandr Vondra, Alex Mynářová se svým manželem Vratislavem Mynářem nebo také tehdejší poradce premiéra Babiše pro zdravotnictví Roman Prymula. Ten se přitom jen pár hodin před tímto utkáním vyjádřil tak, že by kvůli zhoršující se epidemické situaci byl pro krátkodobý tvrdý lockdown. Premiér Andrej Babiš s ním v reakci na to ukončil spolupráci. (Majkl91)

Všechnopárty (2005)

  • Miroslav Hanuš nesleduje sporty a nezná sportovce. V roce 2014 byla třetím hostem Petra Kvitová. Miroslav Hanuš tenkrát nevěděl, že je tenistka. Konverzaci v šatně zahájil slovy: „Koukám, že máte s sebou nějaké nádobí. Kdybych věděl, tak bych si také něco vzal.“ Tento pokus se Miroslavovi Hanušovi nepovedl. Absolutně se neusmála. Spíš tak jako zkameněla. Miroslav Hanuš došel k názoru, že někdy do pořadu Všechnopárty chodí neznámé osobnosti jako ona, které mají nějaké zvláštní zaměstnání. A to je ta disproporce, proč je sem pozvaná. Miroslav Hanuš začal sondovat ten talíř a ptal se: „To je vaše? To jste sama vytvořila?“ Miroslav Hanuš došel k závěru, že krásná blondýna je kovotepec. Že to je právě ta zajímavost, že je to jediná blonďatá kovotepkyně v republice. Miroslav si všiml, že na talíři jsou nějaké nahaté ženské nebo co. Karel Šíp nakonec to završil slovy: „Vítám tady Petru Kvitovou, kterou samozřejmě nemusím nikomu představovat.“ (TomasSlach)

Host

Herečka

Seriály
2018

Ordinace v růžové zahradě

 

Tak hodně štěstí! (S13E54)

Dokumentární
2021

Můj svět je tvůj (TV film)

2014

Wimbledon 2014 (TV film)

2011

Wimbledon Official Film 2011

1993

GEN - Galerie elity národa (seriál)

Reklama

Reklama