foto

Joe Shuster

  • nar. 10.7.1914
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 30.7.1992 (78 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Man of Steel 2 - komiks
2017 DC Superhrdinky: Intergalaktické hry - komiks
LEGO® Batman film - komiks
Liga spravedlivých: Temno - komiks
Liga spravedlnosti - komiks
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti - komiks
DC Super Hero Girls: Hero of the Year - komiks
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy - komiks
Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro - komiks
Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy - komiks
Liga spravedlivých: Bohové & monstra - komiks
2014 Liga spravedlivých: V pasti času - komiks
Liga spravedlivých: Válka - komiks
Superhrdinové: Batman do Ligy! (TV film) - komiks
2013 Lego: Batman - komiks
Liga spravedlivých: Záchrana světa - komiks
Muž z oceli - komiks
Neporazitelný Superman - komiks
2012 Liga spravedlivých: Zánik - komiks
Superman vs. Elita - komiks
2011 Superhvězda Superman - komiks
Superman: Requiem - komiks
2010 Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích - komiks
Superman/Batman: Apokalypsa - komiks
Superman/Shazam!: Návrat černého Adama - komiks
2009 Superman/Batman: Veřejní nepřátelé - komiks
2008 Liga spravedlivých: Nová hranice - komiks
2007 Superman: Soudný den - komiks
2006 Superman II: Verze Richarda Donnera - komiks
Superman se vrací - komiks
Superman: Brainiac Attacks - komiks
1997 Batman a Superman (TV film) - komiks
1987 Superman 4 - komiks
1983 Superman 3 - komiks
1980 Superman 2 - komiks
1979 Süpermen dönüyor - komiks
1978 Superman - komiks
1973 Superman - komiks
1961 Adventures of Superboy, The (TV film) - komiks
1954 Stamp Day for Superman - komiks
Superman's Peril - komiks
1951 Superman and the Mole Men - komiks
1948 Superman - komiks
1941 Superman - komiks

TV seriály

2018 Krypton (TV seriál) - komiks
2016 Justice League Action (TV seriál) - komiks
2015 DC Super Friends (TV seriál) - komiks
2011 Smallville (TV seriál) - komiks
Závěr (S10E21) - komiks
Proroctví (S10E20) - komiks
Nadvláda (S10E19) - komiks
další epizody (10)
2010 Smallville (TV seriál) - komiks
Icarus (S10E11) - komiks
Luthor (S10E10) - komiks
Vlastenec (S10E09) - komiks
další epizody (23)
2009 Smallville (TV seriál) - komiks
Pandora (S09E09) - komiks
Idol (S09E08) - komiks
Kandor (S09E07) - komiks
další epizody (21)
2008 Smallville (TV seriál) - komiks
Nevěsta (S08E10) - komiks
Propast (S08E09) - komiks
Vlastní krev (S08E08) - komiks
další epizody (21)
2007 Smallville (TV seriál) - komiks
Blíženci (S07E09) - komiks
Modrá (S07E08) - komiks
Hněv (S07E07) - komiks
další epizody (22)
2006 Smallville (TV seriál) - komiks
Podzemí (S06E09) - komiks
Únos do jiné frekvence (S06E08) - komiks
Zuřivost (S06E07) - komiks
další epizody (22)
2005 Smallville (TV seriál) - komiks
Lexovy Vánoce (S05E09) - komiks
Samota (S05E08) - komiks
Záhadný kámen (S05E07) - komiks
další epizody (21)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
Noční můra (S04E10) - komiks
Vražedný flirt (S04E09) - komiks
Kouzlo (S04E08) - komiks
další epizody (24)
2003 Smallville (TV seriál) - komiks
Nepříčetnost (S03E08) - komiks
Magnetismus (S03E07) - komiks
Obrazy z minulosti (S03E06) - komiks
další epizody (21)
2002 Smallville (TV seriál) - komiks
Vlčí lidé (S02E10) - komiks
Rozdvojení (S02E09) - komiks
Ryan (S02E08) - komiks
další epizody (23)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
Pod kůží (S01E08) - komiks
Podivná dieta (S01E07) - komiks
Tajemství mládí (S01E06) - komiks
další epizody (8)
1996 Superman (TV seriál) - komiks
1993 Superman (TV seriál) - komiks
Nový Superman (S01E01) - komiks
1988 Superboy (TV seriál) - komiks
Superman (TV seriál) - komiks
1985 The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál) - komiks
1984 SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál) - komiks
1980 Super Friends (TV seriál) - komiks
1979 The World's Greatest SuperFriends (TV seriál) - komiks
1978 Challenge of the SuperFriends (TV seriál) - komiks
1977 The All-New Super Friends Hour (TV seriál) - komiks
1973 Super Friends (TV seriál) - komiks
1952 Adventures of Superman (TV seriál) - komiks

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Zrod komiksových superhrdinů - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace