foto

Manolo Solo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A la cara
2019 522. Un gato, un chino y mi padre
Elisa y Marcela
Sedm důvodů k útěku (od společnosti)
Ticho ve sněžném městě
2018 Dávno poté
La sombra de la ley
2017 El guardián invisible
2016 Los del túnel
Pozdě na hněv
2015 Asesinos inocentes
B
2014 Mokřina
2013 Kanibal
Zraněná
¿Quién mató a Bambi?
2012 Ali
Impávido
Matar a un niño - vyp.
2011 14 d'abril. Macià contra Companys (TV film)
17 hodin
Mar de plástico (TV film)
Muy cerca
Verbo
Zebra
2010 Amador
Biutiful
Velký Vázquez
2009 Cela 211 - Vězeňské peklo
El cónsul de Sodoma
2007 13 růží
Lola, la película
Ostych
2006 Faunův labyrint
Láska v sebeobraně
Skandální
2005 15 días contigo
7 vírgenes
Elsa a Fred
2004 Recambios
2003 Bolševikova slabina
S hlavou v oblacích
2002 Asalto informático (TV film)
Carlos contra el mundo
Cuando todo esté en orden
Traje, El

TV seriály

2019 Justo antes de Cristo (TV seriál)
Amistad (S01E05)
La patrulla perdida (S01E04)
Un momento de paz (S01E03)
další epizody (5)
2018 El Continental (TV seriál)
Primer paso aprender, segundo... superar (E02)
O cobras, o pagas (E01)
Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)
2017 El incidente (TV seriál)
Zóna (TV seriál)
El último lobo (E08)
El mal necesario (E06)
La lluvia (E05)
další epizody (7)
2016 Web Therapy (TV seriál)
2015 Ministerstvo času (TV seriál)
Tiempo de venganza (S01E07)
2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
2013 Mario Conde, los días de gloria (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Historias robadas (TV seriál)
2011 Homicidios (TV seriál)
2010 Supercharly (TV seriál)
2009 De repente, los Gómez (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
Paquirri (TV seriál)
2008 U.C.O. (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 Tirando a dar (TV seriál)
2005 7 días al desnudo (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Lobos (TV seriál)
Motivos personales (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky