Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Pedraze se nad vesnicí snáší hustá mlha, která předpovídá příchod velké události. Vergara musí utéct ze Sýrie a vrátit se zpět. Elena také, s mincí v ruce. Paco se snaží vydržet. Velká konfrontace se zlem se blíží. (HBO Europe)

Recenze (10)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh nabírá obrátky. Naděje zůstává poslední a smrti lze uniknout. Zlověstná mlha, prokletá vesnice a past. Čarodějnice pomáhá temným silám, co jí síly stačí. A když je třeba, použije třeba hák. Minci má již Ďábel na dosah, stačí jen natáhnout ruku... p.s. je trapné, když někdo dává odpad něčemu, co ani neviděl... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto bolo troska lepšie, ako predošlá časť. Už sme sa konečne dostali naspäť do mestečka, kde zlo naberá na obrátkach. Všade sama hmla a uník nie je možný. Takže len strach, panika a boj. Lenže zlo vyhráva na plnej čiare. Zatial som tu nepostrehol, že by sa šťastie mohlo prikloniť i na stranu dobra. Idem si pozrieť poslednú časť a som náramne zvedavý, ako to celé nakoniec vystrelí. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Pěkně pošahaná vesnice, s démonama a záhadnou sektou navrch. A v jedné z hlavních rolí španělský "Punisher". Jak tohle může dopadnout? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Momentalne uz lahostajny, s rychloposuvom, :) sa zrejme dockam konca. Smejem sa, ked si spomeniem, ze v druhej epizode som uz predvidal, ze v tej zaverecnej snad bude "Rambo-knaz" likvidovat demonov. No a v zavere tejto epizdoy sme fakt videli vyjav ako z "Komanda" so Schwarzeneggrom. Takze sa "tesim". ()

pistik 

všechny recenze uživatele

Tak toto je riadna pecka. Rozhodne serial roku (2020 aj 2021). Vyrazne lepsia ako La Casa del Papel a je vidiet ze Netflix serialy zbytocne kazi a amerikanizuje. Toto je jednoducho parada. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se normálně bojím toho konce,že se z toho stane hrozná srajda.Tedy konce první série.Jeden z dílů,který mohl být absolutně nejlepší,tak u mě prohrál na celé čáře.Mlha a neviditelné sklo?Zajímavý nápad,který postrádal logický hovadiny.Nejvíc jsem se zasmál tý honičce v autech,kdy si to ze dvouch jedna vyšetřovatelka dává v černých brýlích v mlze.Vážně smrticí kombinace.Do vesnice ano,ven ne,přitom stačilo jít mlhou vedle.V kostele řešíš dveře,přitom nám holka vzadu v kostele projde oknem.Seriál vrátil dvě postavy do ringu z vycucanýho prstu,kdy se Vergara vrací a boj o minci s Merche je taky do kategorie Paco Paco Paco.Sice konečně obyvatelstvo ve vesnici mají zapnutýmozek a zjistí,že se děje něco divnýho.Nejhorší je,když si zpětně přehrajete klidně druhý díl a tento.Když vezmete co se vše událo,tak to teďka postrádá logiku.Snad poslední díl zapojí opět nápady v lepším světle a nechá vyniknout Vergara,protože tahle postava táhne seriál už od prvního dílu.50% ()

ezop1012

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak by prvá časť bola ako táto, tak asi by ubudla väčšina divákov na ďalšie časti. Tvorcovia neudržali výborný úvod, myslím, že posledná výborná časť bola o tom "zrkadle" a je to škoda, niekedy je menej viac tu to platí podobne, ja nepotrebujem super efekty, ktoré sú len kontraproduktívne. ()

Reklama

Reklama