foto

Jeff Davis

  • nar. 31.3.1964 (55 let)
    Portland, Maine, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 When Vows Break
2017 Americký zabiják
Jack County Demons
2015 Dokonalý muž
2011 Mother's Red Dress
2006 Wasted
2004 Museum of the Dead
Still 'Bout It
2003 Passion's Desire
2002 Kaante
Kód Navajo
2001 Chick Street Fighter
1999 Operation Splitsville
1998 Akta Sex: Svět rozkoše
Sex Files: Digital Sex
1997 Hlídač mrtvých
1994 Nová noční můra

TV seriály

2018 A Girl Named Jo (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
The General (S02E09)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Muži zákona (S01E11)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bouchačky kam se podíváš (S01E09)
Good Girls Revolt (TV seriál)
The Folo (E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bond (S11E13)
2015 Code Black (TV seriál)
Pre-Existing Conditions (S01E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Pod povrchem (S08E04)
2014 Lamači srdcí (TV seriál)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Na dny budoucí! (S05E23)
2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Let It Go (S02E05)
2007 Mystery ER (TV seriál)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
Drought Conditions (S06E16)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Viděli jste někdy déšť? (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace