foto

Murray Gershenz

  • nar. 12.5.1922
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 28.8.2013 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 3 Geezers!
Kouzelníci
2012 Na mol
2011 3 Blind Saints
2009 Kámoš k pohledání
Pařba ve Vegas
2008 Little Minx Exquisite Corpse: Waffles for Breakfast
Nejtajnější přání
Zprávy TV Onion

TV seriály

2013 Ghost Ghirls (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
Sullivan a syn (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dotek smrti (S03E21)
Parks and Recreation (TV seriál)
Campaign Shake-Up (S04E17)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Treaty (S04E07)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Odmítnutí (S04E04)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
K nakousnutí (S01E01)
2004 Dr. House (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)

Dokumentární

2011 Music Man Murray

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace