foto

Brett Davern

  • nar. 16.3.1992 (28 let)
    Edmonds, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Keep Your Mouth Shut
2017 Party Boat (TV film)
2015 The Culling
The Stanford Prison Experiment
2014 Born to Race: Fast Track
Love & Mercy
2013 Mládeži nepřístupno
2011 The Pool Boys
2010 Case 219
Triple Dog
2008 Player 5150
2006 Beautiful Ohio

TV seriály

2019 Hell Den (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Yellow Jack (S11E04)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Masakr u soudu (S05E11)
Mrtvá zóna (S05E10)
Nešika (TV seriál)
Happy Campers. Happier Trails (S05E24)
Second Chances (S05E23)
Home Again, Home Again (S05E22)
další epizody (12)
Shameless (TV seriál)
Be a Good Boy. Come for Grandma (S06E08)
2015 Nešika (TV seriál)
Holding on and Letting Go (S05E12)
The Graduates (S05E11)
Reality Does Not Bite (S05E10)
další epizody (12)
2014 Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
Over the Hump (S04E19)
další epizody (21)
2013 Chosen (TV seriál)
Collision Course (S02E05)
The Fixers (S01E03)
The Hunters (S01E02)
Nešika (TV seriál)
Who I Want to Be (S03E20)
Karmic Relief (S03E19)
Old Jenna (S03E18)
další epizody (20)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Pašerák drog (E01)
Nešika (TV seriál)
The Other Shoe (S02E12)
Once Upon a Blog (S02E11)
Pick Me, Choose Me, Love Me (S02E10)
další epizody (12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jmenovec (S10E05)
2011 Nešika (TV seriál)
Fateful (S01E12)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
No Doubt (S01E10)
další epizody (12)
2010 The Deep End (TV seriál)
Médium (TV seriál)
It's a Wonderful Death (S06E22)
Odložené případy (TV seriál)
Voják, jak se patří (S07E11)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Jailbait (S02E11)
Odložené případy (TV seriál)
Duše (S07E04)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
A proč jsi musel zabít? (S07E03)

Host

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Movie Trivia Schmoedown (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky