foto

David Julian Hirsh

  • nar. 26.10.1973 (45 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sons of God
We'll always have Toynbee
2017 Love Locks (TV film)
2013 Hra o dítě (TV film)
Osudová chvíle (TV film)
2011 The Chicago 8
2009 The Trotsky
2007 Roommate, The (TV film)
2004 Dárek z lásky
2002 Milujte svého zabijáka
Zero Effect (TV film)
2001 Blue Hill Avenue

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
S.E.R.E. (S02E01)
2015 Stalker (TV seriál)
The News (E13)
2014 Grimm (TV seriál)
Ochránce z dávných dob (S04E04)
2013 Motiv (TV seriál)
Oklika (S01E06)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Business (S01E11)
Flashpoint (TV seriál)
No Kind of Life (S05E02)
Tráva (TV seriál)
Přes práh (S08E10)
Mladé stromky (S08E09)
Pět mil od Yetzer Hara (S08E08)
další epizody (7)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead to Me (S05E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Skřípal (S11E04)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Hello and Goodbye (S01E10)
Mother's Day (S01E09)
No Guts, No Glory (S01E08)
další epizody (10)
2008 Odložené případy (TV seriál)
To pravé povolání (S06E02)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2006 Lovebites (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Zoo York (S02E03)
Velká vražda na hlavním nádraží (S02E02)
Léto ve městě (S02E01)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Dokumentární

2004 Camp Hollywood (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2004 Camp Hollywood (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace