foto

Laura Kai Chen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Girl Followed
2014 At the Devil's Door
2013 Ona
2012 Junk
2009 True Adolescents

TV seriály

2019 Evil (TV seriál)
3 Stars (S01E03)
Paní ministryně (TV seriál)
Daisy (S06E05)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrůda (S09E17)
2016 Počtyřech (TV seriál)
For the Kids (S02E08)
Everybody Is Grownups (S02E02)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Břemeno (S07E10)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
You Do Not Know War (E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Dětská hra (S07E04)
2013 Mámou přes noc (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Guilt & Innocence (S02E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Patogenní zóna (S08E23)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Špinavé triky (S02E01)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Dirt (TV seriál)
In Lieu of Flowers (S02E07)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Pod tlakem (S03E22)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kouzelný čaj (S03E21)
Bratrská láska (S03E19)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Underbelly (S08E07)
Vzpomínky (S08E03)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysterie (S06E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bible Story (S16E11)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky