foto

Brian Clemens

  • nar. 30.7.1931
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.1.2015 (83 let)
    Bedfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Ztracena v pustině - původní scénář
2006 McBride: Padlý idol (TV film)
1995 Justine: Soukromá záležitost
1992 Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 Perry Mason: Případ skleněné rakve (TV film)
1987 Pátrání v čase (TV film)
1980 Lesní duch
1978 Escapade (TV film)
1974 A Coffin for the Bride (TV film)
Captain Kronos - Vampire Hunter
Svědek na zabití (TV film)
1972 Woman Hunter, The (TV film)
1971 Doktor Jekyll a sestra Hyde
Slepá hrůza
1970 And Soon the Darkness
1967 Les corrompus
1965 Curse of the Voodoo
1963 Station Six-Sahara
1962 Fate Takes a Hand
Silent Invasion, The
1961 Highway to Battle
Middle Course
Pursuers, The
Return of a Stranger
Tarnished Heroes
The Court Martial of Major Keller
1960 An Honourable Murder
Identity Unknown
Tell-Tale Heart, The
Transatlantic
1959 A Woman's Temptation
Crash Drive
Great Van Robbery
High Jump
Mission in Morocco
Top Floor Girl
Web of Suspicion
1958 A Woman of Mystery
Links of Justice
On the Run
Secret Man, The
1957 At the Stroke of Nine
Operation Murder
The Betrayal

TV seriály

1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1986 Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Pryč s bohatstvím (S05E11)
Muž jménem Quinn (S05E10)
Případ Ojuka (S05E09)
další epizody (5)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Válka agentů (S05E06)
V záhrobí (S05E05)
Lawsonova poslední bitva (S05E04)
další epizody (6)
1981 Bergerac (TV seriál)
Darkroom (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
Provize (S04E14)
Víkend na venkově (S04E13)
další epizody (15)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S03E08)
Zběh (S03E07)
Bez šance na úspěch (S03E06)
další epizody (8)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Obětní beránek (S02E10)
Jízda na slepo (S02E09)
Zvířený prach (S02E08)
další epizody (22)
1977 Profesionálové (TV seriál)
Šílenec (S01E01)
1972 My Wife Next Door (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
Overture (E01)
1966 Intrigue (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 Riviera Police (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Mask of the Clown, The (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1978 Escapade (TV film)
1974 Captain Kronos - Vampire Hunter
1971 Doktor Jekyll a sestra Hyde
1970 And Soon the Darkness

TV seriály

1976 The New Avengers (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
1998 Blood Tide, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace