foto

Macon McCalman

  • nar. 30.12.1932
    Memphis, Tennessee, USA
  • zem. 29.11.2005 (72 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vítejte v Rosewood
1995 Procházka v oblacích
See Jane Run (TV film)
1994 Nebezpečný klient
Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 Lovci snů (TV film)
Volný pád
1991 Doktor Hollywood
Frankensteinova školní léta (TV film)
Separate But Equal (TV film)
Smažená zelená rajčata
1989 Strach
Valentinovy návraty
1988 Jesse (TV film)
The Town Bully (TV film)
1987 Independence (TV film)
1986 A Winner Never Quits (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Dravec a feťák
Marie
Our Family Honor (TV film)
1984 Fleshburn
Kočka na rozpálené plechové střeše (TV film)
The Red-Light Sting (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
Zima úzkosti (TV film)
1982 Honkytonk Man
Jezdec v čase
Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
1981 Bankovní převod
Callie & Son (TV film)
Malá, menší, ještě menší
Mrtví a pohřbení
Splendor in the Grass (TV film)
Tmavohnědá kopie
1980 Sky Is Gray, The (TV film)
1979 Concorde - Letiště 1979
Friendly Fire (TV film)
Poslední slovo
The Ultimate Impostor (TV film)
Topper (TV film)
1978 A Question of Love (TV film)
New Maverick, The (TV film)
Přijíždí jezdec
The Pirate (TV film)
1977 Nakládačka
Polda a bandita
Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
1976 Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
Rtěnka
1972 Vysvobození

TV seriály

1996 Goode Behavior (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Sraz abiturientů (S06E20)
1992 Fresh Prince (TV seriál)
Souboj o ceny (S02E19)
Nemocný Will (S02E18)
1991 Parťáci (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Hluboký spánek (S04E03)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Mr. Smith (TV seriál)
1982 Gloria (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Kterákoliv kamarádka Diany (S01E06)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Family (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Dva pohledy na zákon (S03E24)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Maude (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky