foto

Macon McCalman

  • nar. 30.12.1932
    Memphis, Tennessee, USA
  • zem. 29.11.2005 (72 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vítejte v Rosewood
1995 Procházka v oblacích
See Jane Run (TV film)
1994 Nebezpečný klient
Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 Scattered Dreams (TV film)
Volný pád
1991 Doktor Hollywood
Frankenstein: The College Years (TV film)
Separate But Equal (TV film)
Smažená zelená rajčata
1989 Strach
Valentinovy návraty
1988 Jesse (TV film)
The Town Bully (TV film)
1987 Independence (TV film)
1986 A Winner Never Quits (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Dravec a feťák
Marie
Our Family Honor (TV film)
1984 Fleshburn
Kočka na rozpálené plechové střeše (TV film)
The Red-Light Sting (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
Zima úzkosti (TV film)
1982 Honky Tonk Man
Jezdec v čase
Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
1981 Bankovní převod
Callie & Son (TV film)
Malá, menší, ještě menší
Mrtví a pohřbení
Splendor in the Grass (TV film)
Tmavohnědá kopie
1980 Sky Is Gray, The (TV film)
1979 Concorde - Letiště 1979
Friendly Fire (TV film)
Poslední slovo
The Ultimate Impostor (TV film)
Topper (TV film)
1978 A Question of Love (TV film)
New Maverick, The (TV film)
Přijíždí jezdec
The Pirate (TV film)
1977 Nakládačka
Polda a bandita
Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
1976 Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
Rtěnka
1972 Vysvobození

TV seriály

1996 Goode Behavior (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Parťáci (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Mr. Smith (TV seriál)
1982 Gloria (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Any Friend of Diane's (S01E06)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Family (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace