foto

Robert Vano

  • nar. 5.5.1948 (71 let)
    Nové Zámky, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Burácení

TV seriály

2014 Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (S02E01)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Důkaz lásky (E07)
2007 Trapasy (TV seriál)

Dokumentární

2018 Robert Vano - Příběh člověka
2013 Tajemství lásek slavných (TV film)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Roberta Vana (S04E26)

Host

TV pořady

2014 Co mi nedá spát s Veronikou Žilkovou (TV pořad)
Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)
2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
2011 Televizní akademie - Umění a život (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2010 Prominenti (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
Prostři pro tři (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Mr. GS (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Před půlnocí (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace