foto

Tembi Locke

  • nar. 26.7.1970 (47 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Návrat blbýho a blbějšího
2011 Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
2010 Words Unspoken
2008 Černá vdova (TV film)
2007 Nebezpečný let (TV film)
2003 Art of Revenge
1999 Unbowed
1998 Blind Men (TV film)
1997 Supertajná zbraň
1996 Hvězdná výprava (TV film)
Ringer

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Finally (E10)
S.W.A.T. (TV seriál)
Imposters (E05)
Animal Kingdom (TV seriál)
Bleed For It (S02E03)
Karma (S02E02)
2016 Shooter (TV seriál)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The World in the Walls (S01E04)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hledači (S12E07)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Přetvářka (S05E12)
Za zrcadlem (S05E11)
další epizody (9)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Obrovský skok (S04E20)
Malý krůček (S04E19)
Tenkrát na táboře (S04E18)
další epizody (8)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Akta Ex (S04E08)
Na beton (S04E07)
Monstrózní láska (S04E06)
další epizody (7)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 The ½ Hour News Hour (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Like Family (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross objal Rachel (S06E02)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)
Hitz (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Me and the Boys (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace