foto

Tembi Locke

  • nar. 26.7.1970 (50 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Obituary of Tunde Johnson
2018 Collusions
2017 The Climb (TV film)
2014 Návrat blbýho a blbějšího
2011 Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
2010 Words Unspoken
2008 Černá vdova (TV film)
2007 Nebezpečný let (TV film)
2003 Art of Revenge
1999 Unbowed
1998 Blind Men (TV film)
1997 Supertajná zbraň
1996 Hvězdná výprava (TV film)
Ringer

TV seriály

2020 Tenkrát poprvé (TV seriál)
…, když jsem byla příšerná lhářka (E07)
…, když jsem vyvolala jaderný konflikt (E05)
…, když jsem se opila s hvězdami školy (E03)
2019 Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Život a smrt ve východním Clevelandu (E07)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Z masa a krve (S01E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Krevní msta (S09E18)
2017 Doubt (TV seriál)
Finally (E10)
S.W.A.T. (TV seriál)
Podvodníci (S01E05)
Animal Kingdom (TV seriál)
Bleed For It (S02E03)
Karma (S02E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Heslo Mountebank (S09E05)
2016 Shooter (TV seriál)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The World in the Walls (S01E04)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
Šílená bejvalka (TV seriál)
My First Thanksgiving with Josh! (S01E06)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hledači (S12E07)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Takový normální den (S05E13)
Přetvářka (S05E12)
Za zrcadlem (S05E11)
další epizody (9)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Obrovský skok (S04E20)
Malý krůček (S04E19)
Tenkrát na táboře (S04E18)
další epizody (8)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Akta Ex (S04E08)
Na beton (S04E07)
Monstrózní láska (S04E06)
další epizody (7)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dravec v akváriu (S05E18)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 The ½ Hour News Hour (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
Windfall (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Obhaj si svůj post (S02E24)
2005 Unscripted (TV seriál)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
Like Family (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross objal Rachel (S06E02)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)
Hitz (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vraťte si hodiny (S06E16)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Šťastný syn (S06E14)
Soud (S06E13)
Útok (S06E11)
další epizody (4)
Fresh Prince (TV seriál)
Láska ve výtahu (S05E24)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Me and the Boys (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Rozhněvaný mladý muž (S05E04)
1992 Martin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky