foto

Charles Seel

  • nar. 29.4.1897
    New York City, New York, USA
  • zem. 19.4.1980 (82 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
1974 Letiště 1975
1973 Sssssss
Westworld
1971 Duel (TV film)
Ještě jeden vlak k vyloupení
1969 This Savage Land (TV film)
Vítězství
1966 Chamber of Horrors
Meet Me in St. Louis (TV film)
Mister Buddwing
Štvanice
1965 Fluffy
Velké závody
1964 Dáma v kleci
Podzim Čejenů
The Tattooed Police Horse
1963 Donovanův útes
Tammy and the Doctor
The Man from Galveston
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
1961 Honeymoon Machine, The
Return to Peyton Place
Second Time Around, The
1960 Cimarron
Dark at the Top of the Stairs, The
Na sever Aljašky
Pollyanna
Prosím, nejezte sedmikrásky
Sergeant Rutledge
The Walking Target
Thread of Life, The (TV film)
1959 It Started with a Kiss
Kavaleristé
Noční rozhovor
The Wild and the Innocent
1957 I Was a Teenage Frankenstein
1955 Muž se zlatou paží
1951 The Texas Rangers
1949 Not Wanted
1941 Záhadný pan Jordan
1939 Blackwell's Island
Off the Record
1938 Comet Over Broadway

TV seriály

1974 Apple's Way (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Přízračná přestřelka (S03E01)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Return of Verge Likens (S03E01)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Hunt (S03E19)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace