foto

Karl Thaning

  • nar. 9.5.1977 (41 let)
    Kapské Město, Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Accident
Temná věž
2015 Hybná síla
2012 Dredd
2009 Finální hra
2008 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
Soudný den
2007 To Be First (TV film)
2005 Chci najít svou cestu (TV film)
Supernova (TV film)
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 12 dní hrůzy (TV film)
Die Rosenzüchterin (TV film)

TV seriály

2016 Cape Town (TV seriál)
Tutankhamun (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 Black Sails (TV seriál)
X. (S02E02)
IX. (S02E01)
2014 Black Sails (TV seriál)
VIII. (S01E08)
VII. (S01E07)
VI. (S01E06)
další epizody (5)
Dominion (TV seriál)
The Flood (S01E04)
2013 SAF3 (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
2007 Život v divočině (TV seriál)
2005 Binnelanders (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace