foto

Jiří Urban

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1993 Pension Lola (TV film)
1989 Království stromů (TV film)
Utopím si ho sám (TV film)
1988 Kalhoty od krejčího ze Lhoty (TV film)
Český pekáč (TV film)
1987 Ohnivé ženy mezi námi (TV film)
1985 Jestli jednou odejdu (TV film)
Jubileum (TV film)
Křídlovka pro Majoránka (TV film)
Případ Platfus (TV film)
S Pydlou v zádech (divadelní záznam)
Štěstí (TV film)
1984 Bohyně krásy (TV film)
1983 Tažní ptáci (TV film)
1982 Zpěváci na kraji nemocnice (TV film)
Čtverec mizení (TV film)
1981 Až já budu velká (TV film)
Prodaná nevěsta (TV film)
Ubohý pan Kufalt (TV film)
1980 Dopis psaný španělsky (TV film)
Hlas krve (TV film)
Nezralé maliny (TV film)
Skapinova šibalství (TV film)
Už vám není dvacet, paní Bláhová (TV film)
1978 Polská krev (TV film)
1977 Paličova dcera (TV film)
1976 Festival v Dolínku (TV film)
Kateřina zlé pověsti (TV film)
1974 Egyptologové (TV film)
1970 Pánský večírek (divadelní záznam)
Svatební noc (TV film)
1969 Brýle (TV film)
Gentlemani (divadelní záznam)
1968 Kardinál Zabarella (TV film)
1966 Křišťálová noc (TV film)

TV seriály

1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1983 Pletky paní Operetky (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)
1966 Eliška a její rod (TV seriál)
Staročeši proti Mladočechům (E09)
Živelní pohroma (E08)
Utopenec (E07)
další epizody (9)

TV pořady

1985 Reklamy Jitky Molavcové (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
Románek za tři krejcary (TV pořad)
1973 Program orchestru Karla Vlacha (TV pořad)
1967 Sedmilháři (TV pořad)
1966 Bejvávalo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace