foto

Peter Mamakos

  • nar. 14.12.1918
    Somerville, Massachusetts, USA
  • zem. 27.4.2008 (89 let)
    Paso Robles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Man with Bogart's Face, The
1977 Druhá strana půlnoci
1974 For Pete's Sake
1973 I Love a Mystery (TV film)
1971 Resurrection of Zachary Wheeler, The
1970 Triangle
1969 Justine
Sen králů
1968 Srdce je osamělý lovec
1967 Catalina Caper
1965 Loď bláznů
1964 Taggart
1963 Drums of Africa
Island of Love
1962 Terror at Black Falls
1959 The Rabbit Trap
1958 Fort Bowie
Merry Andrew
1957 Looking for Danger
My Gun Is Quick
Sabu and the Magic Ring
Spook Chasers
The Crooked Circle
1956 Best Things in Life Are Free, The
Desatero přikázání
Miracle in the Rain
Quincannon, stopař z pohraničí
Stopaři
The Conqueror
When Gangland Strikes
1955 A Bullet for Joey
Ain't Misbehavin'
Desert Sands
I Cover the Underworld
Marauders, The
Pirates of Tripoli
The Prodigal
The Twinkle in God's Eye
1954 The Adventures of Hajji Baba
The Gambler from Natchez
The Miami Story
1953 Bandits of Corsica, The
City Beneath the Sea
El Alaméin
Forbidden
Fort Vengeance
Private Eyes
The Glory Brigade
1952 Captain Pirate
Harem Girl
Horizons West
Tarzan's Savage Fury
Viva Zapata!
Zajatec ze Zendy
1951 China Corsair
Comin' Round the Mountain
Flame of Stamboul
Let's Go Navy!
Mark of the Renegade
Mask of the Avenger
Pier 23
Silver Canyon
Sirocco
The People Against O'Hara
1950 Between Midnight and Dawn
Cargo to Capetown
Kim
South Sea Sinner
Tarzan and the Slave Girl
1949 Bride of Vengeance
House of Strangers
Malaya
Trail of the Yukon
Tuna Clipper

TV seriály

1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Daktari (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Convoy (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
The Files of Jeffrey Jones (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Front Page Detective (TV seriál)
Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Magnavox Theatre (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1958 The Rifleman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace