foto

Kelsey Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Patient Man
Keys to the City
2018 Mama I Wanna March
The Dark Red
The Simone Biles Story: Courage to Soar (TV film)
2016 Late Bloomers (The Chloe & Sage Chronicles) (TV film)
2015 Babi
2013 12 let v řetězech
2009 Black Dawn, The
2007 Motiv 2: Odplata
1994 Chocolate City

TV seriály

2020 Nesvá (TV seriál)
Lowkey Losin' It (S04E04)
Lowkey Feelin' Myself (S04E01)
2018 Nesvá (TV seriál)
Ghost-Like (S03E08)
Fresh-Like (S03E04)
Backwards-Like (S03E03)
2017 Giants (TV seriál)
2016 Fear the Walking Dead: Passage (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál) - herec, a.z.
Jde o Franka (S03E05) - a.z.
Moje holčička je doma (S02E14)
Stalo se něco zlého (S02E13)
další epizody (6)
2014 Temný případ (TV seriál)
Jakmile jsi odešel (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
New Orleans I. (S11E18)
2013 Treme (TV seriál)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
Army Wives (TV seriál)
Blood and Treasure (S07E09)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
2010 Hollywood Girl (TV seriál)
Whacked (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Střelec (S06E23)
2009 Black Dawn, The (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Tyran (S06E03)
1989 The Robert Guillaume Show (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Andra Day - Burn (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Motiv 2: Odplata
2004 Motiv

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky