foto

Azure Parsons

  • nar. 5.10.1984 (33 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Temné kouty
2013 Hříšná cesta do ráje
Samuel Bleak
2 zbraně
2012 Poe
2011 Kart Driver
2010 Camera Obscura
My Name Is Kris Kringle
2008 Cleansed
2006 Na jeden večer (TV film)
2005 Elvisovy začátky (TV film)
Kobylky: Den zkázy (TV film)
2004 V zajetí hurikánu

TV seriály

2017 Salem (TV seriál)
Saturday Morning (S03E09)
Friday's Knights (S03E08)
The Man Who Was Thursday (S03E07)
2016 Salem (TV seriál)
Wednesday's Child (S03E06)
The Witch is Back (S03E05)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
The Dark Side (E09)
Abort (E08)
další epizody (10)
2014 Salem (TV seriál)
Departures (S01E08)
Our Own Private America (S01E07)
Lies (S01E05)
další epizody (7)
Temný případ (TV seriál)
Strašidelné domy (S01E06)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Návrat (S04E01)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace