foto

Perez Hilton

  • nar. 23.3.1978 (40 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Adi Shankar's Gods and Secrets
Life-Size 2 (TV film)
2017 We Love You, Sally Carmichael!
Wtf!
2016 Meet the Blacks
Viral Beauty
2015 Most Likely to Die
2014 Sharknado 2 (TV film)
2011 Jak na věc v LA
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2008 Another Gay Movie 2: divoká jízda
2001 Campfire Stories

TV seriály

2016 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Fame (S04E06)
2014 Los Feliz, 90027 (TV seriál)
Raymond & Lane (TV seriál)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Funny Valentine (S14E16)
2012 Glee (TV seriál)
Thanksgiving (S04E08)
Finále (S03E21)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
2009 Cubed (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Seznámení se psy (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
The Battery's Down (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Tahle země není pro Ježíše (S07E02)
2007 Dirt (TV seriál)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
The Bad Girls Club (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastný syn (S03E03)

Dokumentární

2015 Jeremy Scott: The People's Designer
2012 Bettie Page Reveals All
2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)
Teenage Paparazzo
2007 Heckler
Hollywood Lives (TV seriál)

TV pořady

2013 Chasing the Saturdays (TV pořad)
The Real (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Kourtney a Kim dobývají New York (TV pořad)
Platinum Hit (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 MTV Video Music Awards 2009 (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Queens of British Pop (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Paris Hilton: Moje nová nejlepší kamarádka (TV pořad)
The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Držte krok s Kardashians (TV pořad)
Free Radio (TV pořad)
What Perez Sez (TV pořad)
2006 Hills, The (TV pořad)
Identity (TV pořad)
Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
The Young Turks (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Celebrity Big Brother (TV pořad)
Lorraine (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Rihanna - S&M (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace