foto

Richard Graham

  • nar. 10.5.1960 (57 let)
    Farnborough, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nit z přízraků
2016 ID2: Shadwell Army
2010 Kid
2009 Le Donk & Scor-zay-zee
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2002 Gangy New Yorku
2001 Arthur's Dyke
2000 24 Hours in London
1999 Nebezpečná mise (TV film)
Real Women II (TV film)
The Passion (TV film)
1998 Správný ženský (TV film)
1997 Titanic
V nepřátelských vodách (TV film)
1995 Inkognito
1994 Master of the Moor (TV film)
1993 Brian Conley: Outside Chance (TV film)
Olly's Prison (TV film)
Ve jménu otce
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
1991 V podezření
1990 Best Man to Die, The (TV film)
1989 Návrat od řeky Kwai
Šance pro všechny
1986 Čtvrté patro (TV film)
1985 Moje krásná prádelnička
1984 Bounty

TV seriály

2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražda v cíli (S18E03)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové mrtvých (S11E07)
2008 Midnight Man (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1994 Time After Time (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace