foto

Jovan Armand

  • nar. 15.9.2000 (19 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shazam!
2016 Holčičí problémy
2015 Road to Juarez
Sins of the Father
2014 Dumbbells
Sex Ed
2010 Back Nine (TV film)

TV seriály

2020 Huangovi v Americe (TV seriál)
A Seat at the Table (S06E11)
2019 For the People (TV seriál)
One Big Happy Family (S02E05)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Adult Swim (S08E20)
Scvrklé vaječníky (S08E13)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Zodpovědnost (S06E11)
Průměrňákovi (TV seriál)
Kuráž (S08E04)
Show musí jít dál (S07E24)
Film, přátelé a ovocné taštičky (S07E14)
další epizody (4)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
Dad Dudes (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Přestřihnout pupeční šňůru (S07E02)
2013 Dads (TV seriál)
The Glitch That Stole Christmas (E11)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Summer Loving (S02E02)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky