foto

Leslie Lyles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marjorie Prime
2016 Skutečný Rocky Balboa
2015 Hlasitější než bomby
2014 Fall to Rise
2013 Sklizeň
2010 Psáno sarkasmem
2008 'Side by Each'
Che Guevara: Partyzánská válka
2007 Holky fotbal nehrajou
Posledních 15
2006 Spectropia
Šikmá plocha
2005 Baxter
2004 Mluv
Okrsek 49
2003 Particles of Truth
Trouble in Paradise
Úsměv Mony Lisy
2001 Bouchači a bouchačky
Far East (TV film)
2000 Bust a Move
Famous
Home Field Advantage
The Photographer
1999 Big Brass Ring, The
Brzy to přijde
Muž na Měsíci
Můj učitel paroháč
Neodolatelná
Waiting Game, The
1998 1999
Last Days of May
Poslední dny disca
1993 Italský film
1991 Polibek před smrtí
1987 Wall Street

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
No Surrender (S18E12)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Crush Syndrome (S01E02)
Černá listina (TV seriál)
Leonard Caul (No. 62) (S02E19)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
40 OZ of Furlough (S02E09)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Vrahova píseň (S02E18)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Jedovatá pilulka (S02E06)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Výměna (S06E22)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zahrada mrtvých (S02E01)
Sex ve městě (TV seriál)
Plus jeden je nejosamělejší číslo (S05E05)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Formerly Famous (S12E06)
2000 Deadline (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Patterns (S01E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Single Life (S01E02)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Doubles (S04E21)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Wedded Bliss (S03E05)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Sonata for Solo Organ (S01E21)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Veronika a já

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace