foto

Carter Hastings

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brampton's Own
Gone Are the Days
2017 Suburbicon: Temné předměstí
2015 Hotel Transylvánie 2
Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
2014 Kouzelní kmotříčci v ráji (TV film)
Open (TV film)
Tučňáci z Madagaskaru
2012 Sammyho dobrodružství 2

TV seriály

2018 Spy Kids: Zlomová mise (TV seriál)
Přeber si to (S02E10)
Nevhodné pro děti (S02E09)
Obrat (S02E08)
další epizody (20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ponořeno (S13E10)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Cena za minulost (S12E04)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Řetězová reakce (S03E15)
Městečko Záhad (TV seriál)
Amor, bůh lásky (S02E09)
Maňásková opera (S02E04)
2013 How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
Liv a Maddie (TV seriál)
Sleep-A-Rooney (S01E03)
Mámou přes noc (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Road Trip (E13)
Kancl (TV seriál)
Customer Loyalty (S09E12)
Arrested Development (TV seriál)
Blockheads (S04E15)
Queen B. (S04E10)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky