foto

Kateřina Sittová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2017 Přání k mání
2016 Každý milion dobrý (TV film)
2015 Správnej dres (TV film)
1998 Hvězda života (TV film)

TV seriály

2017 Trapný padesátky (TV seriál)
Splněný sen (E12)
Pilulky pro štěstí (E11)
Nejtrapnější osmdesátka (E10)
další epizody (12)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
další epizody (6)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Sladký vyděrač (S01E10)
Totožnost (S01E09)
Policajt na odstřel (S01E08)
další epizody (9)
Nevinné lži (TV seriál)
Hra (S02E05)
Moje pravda (S02E04)
Na dně skleničky (S02E03)
další epizody (5)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (S01E08)
Čistá práce (S01E07)
Druhý dech (S01E03)
2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Dagmar Havlová (E04)
Trapasy (TV seriál)
Provokatér (S05E12)
Nápadník (S05E11)
Krtek (S05E10)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
Soud pana Havleny (E05)
Zmizení herce Bendy (E02)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Specialita podniku (E12)
Dort (E11)
další epizody (13)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Čtvrtý odboj (S07E09)
Gun Hill (S07E08)
Houbařský pes (S07E07)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Bojovka (S04E06)
Frajeřina (S04E05)
Fotograf (S04E04)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Manželé roku 2006 (S04E02)
Učitelky s praxí (S04E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Azyl (E06)
Červená karta (E01)

TV pořady

2016 Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace