foto

Marita Grabiak

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Winter Castle (TV film)
2017 Betting on the Bride (TV film)
Four Christmases and a Wedding (TV film)
With Love, Christmas (TV film)
2016 Hearts of Spring (TV film)
Sleigh Bells Ring (TV film)
2014 Jak překazit svatbu (TV film)
2013 Christmas in the City (TV film)
Zephyr Springs
2012 Holiday High School Reunion (TV film)

TV seriály

2016 American Horror Story (TV seriál)
Chapter 4 (S06E04)
2013 Cult (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Instinkt (S02E02)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie v bludišti (S03E05)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Spiklenci (S01E04)
Po právu (TV seriál)
The Public Burning (E08)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Waking the Dead (E09)
Who's Your Daddy? (E03)
One Tree Hill (TV seriál)
Locked Hearts and Hand Grenades (S03E06)
Alias (TV seriál)
Muž pevných zásad (S04E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pod vlivem (S06E19)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Voda (S01E02)
Wonderfalls (TV seriál)
Karma Chameleon (E02)
Ztraceni (TV seriál)
Cizí výchova (S01E10)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kralující Lorelai (S04E16)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Zázraky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Obrazy z minulosti (S03E06)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Poslední dny (S07E21)
Pohádkář (S07E16)
2002 Everwood (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Jaynovo město (E07)
Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Text, Lies and Videotape (S05E07)
Pohotovost (TV seriál)
Přežijí jen silní jedinci (S07E17)
2000 Pohotovost (TV seriál)
V rámci možností (S06E17)
1999 Angel (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 'Angel': Season 3 Overview

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace