foto

Mpho Koaho

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mpho Koaho se narodil v Torontu, Ontariu. On sám je tedy Kanaďan, ale jeho rodiče pochází z Jihoafrické republiky.

Svou hereckou kariéru zahájil díky Maye Angelou ve filmu ŽIVOT V DELTĚ. Postupně nasbíral několik dalších vedlejších rolí ve filmech jako THE SALTON SEA, GET RICH OR DIE TRYIN nebo v pokračování hororové série SAW.

V roce 2009 byl nominován na Gemini Awards, dokonce dvakrát. Jednou za roli v kanadském seriálu SOUL a druhá nominace je za seriál FLASHPOINT. V roce 2011 byl vybrán do sci-fi seriálu FALLING SKIES, který produkuje Steven Spielberg.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nomis
2014 Black and White
2011 Charlie Zone
2009 Saw 6
2008 Poker Night
2006 Doomstown (TV film)
Já jsem ty a ty jsi já
Saw 3
2005 Tagged: The Jonathan Wamback Story (TV film)
Zbohatni nebo chcípni
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
Ztracený ráj
2003 Masakr na střední škole
Černí bojovníci (TV film)
2002 Salton Sea
2001 Snipes
2000 Mail to the Chief (TV film)
1999 Both Sides of the Law
1998 Život v deltě

TV seriály

2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (8)
The Expanse (TV seriál)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
Paradigm Shift (S02E06)
Static (S02E03)
další epizody (4)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
Dark Matter (TV seriál)
We Should Have Seen This Coming (S02E06)
Hell on Wheels (TV seriál)
Railroad Men (S05E13)
Return to the Garden (S05E09)
2015 Falling Skies (TV seriál)
Reborn (S05E10)
Reunion (S05E09)
Stalag 14th Virginia (S05E08)
další epizody (8)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Shoot the Moon (S04E12)
Space Oddity (S04E11)
Drawing Straws (S04E10)
další epizody (12)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Brazil (S03E10)
Journey to Xibalba (S03E09)
Strange Brew (S03E08)
další epizody (9)
2012 Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
Death March (S02E08)
Molon Labe (S02E07)
další epizody (7)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Eight Hours (S01E10)
Mutiny (S01E09)
Sanctuary: Part 1 (S01E06)
další epizody (8)
Metajets (TV seriál)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Never Kissed a Girl (S01E08)
1999 Sci-Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace