foto

Stephen Furst

  • nar. 8.5.1955
    Norfolk, Virginia, USA
  • zem. 16.6.2017 (62 let)
    Moorpark, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Hadí král (TV film)
Seven Days of Grace
2005 Cesta zničení (TV film)
2004 Pokoj vášně
2003 Autopsy Room Four
Living in Walter's World
Searching for Haizmann
Where Are They Now?: A Delta Alumni Update
2002 Dámy nebo nedá mi?
2001 D4G
Echoes of Enlightenment
Title to Murder
2000 Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
Everything's Jake
Malá mořská víla II: Návrat do moře
1999 Deadly Delusions
1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
1997 Little Bigfoot 2: The Journey Home
1996 American Yakuza 2 (TV film)
1995 Cops n Roberts
Zlatovláska a tři medvědi
1994 Mladý dračí ninja 2
V zajetí rocku (TV film)
1993 Mladý dračí ninja
1989 Parta snů
1987 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii (TV film)
1984 Boj na řece
Pigs Vs. Freaks (TV film)
1983 Den poté (TV film)
For Members Only (TV film)
1982 Class Reunion
Tichá zuřivost
1981 Revenge of the Gray Gang (TV film)
Two Reelers (TV film)
1980 Getting Wasted
Půlnoční dobrodružství
The Unseen
1979 Joey and Redhawk (TV film)
Scavenger Hunt
Swim Team
Take Down
1978 Bastard, The (TV film)
Zvěřinec časopisu National Lampoon
1977 American Raspberry

TV seriály

2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje oběť (S01E21)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)
Objects at Rest (S05E21)
The Fall of Centauri Prime (S05E18)
další epizody (8)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Rising Star (S04E21)
Between the Darkness and the Light (S04E19)
No Surrender, No Retreat (S04E15)
další epizody (5)
1996 Jungle Cubs (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
The Summoning (S04E03)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
The Hour of the Wolf (S04E01)
další epizody (10)
1995 Freakazoid! (TV seriál)
Howie Mandel's Sunny Skies (TV seriál)
Misery Loves Company (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
A Day in the Strife (S03E03)
Nástup temnoty (S02E22)
Přichází inkvizitor (S02E21)
další epizody (8)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Christmas Truce (S02E11)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
Geometrie Stínů (S02E03)
Zámotek (S01E23)
další epizody (10)
1989 Have Faith (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Odpadlík (S04E18)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Delta House (TV seriál)

Dokumentární

2008 Starz Inside: In the Gutter (TV film)
1998 Yearbook: An 'Animal House' Reunion, The
1984 Making of 'Up the Creek', The (TV film)

Hudební videoklipy

1984 Twisted Sister - I Wanna Rock (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Hadí král (TV film)
2005 Cesta zničení (TV film)
2004 Dračí bouře (TV film)
2001 D4G
Title to Murder
2000 Frindle
Stageghost
1999 Baby Huey's Great Easter Adventure
1994 Mladý dračí ninja 2

TV seriály

1999 Křížová výprava (TV seriál)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
The Corps Is Mother, the Corps Is Father (S05E13)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
The Illusion of Truth (S04E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 D4G
1994 Mladý dračí ninja 2

Producentská filmografie

Filmy

2016 Atomic Shark
Cold Moon

Host

TV pořady

1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1980 Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace