Reklama

Reklama

Tichá zuřivost

  • Česko Tajemná obluda (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Šerif se snaží zastavit vražedné řádění němého vraždícího maniaka, který má následkem dlouholetých lékařských experimentů schopnost sám sebe léčit. (Filmbox)

Videa (1)

TV spot

Recenze (47)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To je poprvé co jsem měl možnost vidět Chucka Norrise v hororovém kousku a kupodivu opět nezklamal. Hlavní předností však tento herec projevil hlavně při bojových scénách, kde je jako doma. Opět se můžeme těšit na boj jednoho proti patnácti a všichni víme, jak to vždycky dopadne. Začátek snímku mě příjemně navnadil, protože herec Brian Libby vypadá jako psychopat už od pohledu a já si jeho vražedné šílenství doslova vychutnával. Hlavně začátek filmu se mi líbil asi nejvíc. protože čím více se blížil konec, tím se z toho začala stávat jakási komedie, kdy tvůrci nevěděli jak to všechno mají ukončit. I tak jsem však s touhle průměrnou podívanou spokojený. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris v umírněné formě pronásleduje nezničitelného zabijáka, který má díky lékařským experimentům schopnosti Wolverina. I když se sází především na atmosféru, ale to hlavně ve druhé části, kdy jsou naháněčky po ústavu, Chuck, aby nevyšel ze cviku, vykydlí bar plný dementních motorkářů. Alison, s níž po letech znovu naváže vztah, umí ze všeho nejlépe koukat s otevřenou pusou a ječet. Navzdory Ripleyové jsou v této době ženy především vyděšené oběti, brzy ale na plátno vtrhne Cynthia Rothrocková a ukáže mužům, zač je toho loket. Oddechová jednohubka nijak nevybočující z produkce 80. let. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu slušně nahláškovaný Chuck, ovšem z druhé poloviny solidní horor ve stylu Halloweenu. Nikdy by mě nenapadlo, že Chuck Norris oplývá komediálním talentem. Ale hláška typu "Chlap musí mít svý heslo" nebo - "Udělali dobře že vypadli, začínali mě jít na nervy". -"Proto jsem je vypakoval dřív než se rozčílíš". 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris vs. nesmrtelný neuvěřitelně nesympatický hovado. Jo je to prdel i když je to možná až moc zdlouhavý. Každopádně já jsem si u filmu dokonale odpočinul a bavil jsem se. Norris v jeho začátcích dokázal celkově dobře nakopávat prdele a tady to celkem ukazuje. Hlavní hajzl kromě začátku(mimochodem celkem drsná scéna)se moc neukazuje. Hodně příjemný film který mě celkem překvapil. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Psychopatický vrah, ktorý je po policajnej akcii zastrelený sa vďaka pochybnému lekárskemu experimentu opäť preberá k životu a pokračuje vo svojej vraždiacej túre. A zastaviť ho môže iba Chuck Norris :-) Aj keď to môže znieť akokoľvek vtipne, v skutočnosti sa jedná o podarený akčný slasher, ktorý (spolu s filmami "Hero and the Terror" a "Hellbound") obohacuje Chuckovu preakčnenú filmografiu o hororovú tematiku. Akčných scén je tu pomenej, ale za to sú skvelé a atmosféra je prekvapivo kvalitná, až na pár nudnejších a vlečúcich sa miest, ktoré by nezaškodilo trochu prestrihať. Netreba od toho čakať žiadne zázraky, ale na svoju dobu sa jedná o dobrý slasher. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Chuckův syn Mike pracoval na filmu jako asistent produkce a bratr Aaron jako koordinátor kaskadérů, kaskadér a spolupracovník producenta. (Rominator)

Reklama

Reklama