Reklama

Reklama

Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins

všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Buzz Rakeťák sa dočkal svojho celovečerného filmu, ktorý je vlastne aj pilotom k jeho seriálu. Páčilo sa mi to 3D prepojenie Toy Story s týmto snímkom, ktorý následne pokračuje v 2D. Celkovo ma to až tak nezaujalo, či už obsahovo, dejovo alebo aj vizuálne. Taký klasický priemerný seriál, ktorý síce neurazí, ale zároveň to ani nie je žiadne terno. Taká milá nezaujímavá animovaná jednohubka na jedno použitie. 40 % ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Hračka Buzz Rakeťák má vlastní film na VHS, což kompletní osazenstvo Toy Story (krom Woodyho) přivede nadšením téměř k nepříčetnosti. Po kratičkém 3D úvodu se přejde do klasické disneyovské 2D animace, která je sice typicky "direct-to-video" levná, ale dá se na ni koukat. "Adventure Begins" je film ve filmu, v kterém je Buzz opravdovým mezihvězdným hrdinou a vytrvale soupeří s megalomanským arcipadouchem Zurgem. Na úvod přijde o partnera a zbytek skromné stopáže bojuje na planetě roztomilých tříokých mimozemšťanů ("Je odjinud! Huuaaaa!") o jejich artefakt a také s novou patnerkou z hvězdného komanda, princeznou Mira Novou. Děj je ale tak špatně zpracován, že je téměř nemožné ho soustředěně sledovat a nakonec je film i cílen na dětské publikum, kterému stačí Buzz a spousty barev. Co z filmu dělá snesitelnou a kolikrát i příjemnou podívanou pro odrostlejší jsou některé povedené slovní vtipy, kterých ale není zrovna hodně. __ Film je pilot seriálu a na výsledku je znát, že ho na starost neměli pixarovští, ale některé disneyovské televizní oddělení. Brán ale jako doplněk "mytologie" hrdinského Buzze je bez újmy přijatelný. __ -"Doufám, že máš plán!" -"Ne víc než obvykle." ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama