Reklama

Reklama

Hadí král

(TV film)
  • Česko Bazilišek: Hadí král (více)

Univerzitní archeolog Dr. Harrison „Harry“ McColl a jeho partner nalézají uprostřed lybijské pouště starodávný artefakt nevyčíslitelné ceny, vytvořený v prvním století před Kristem a odkazující na legendu o tzv. Hadím králi. Proto to, co by snad mohlo být soškou draka, okamžitě nakládají do letadla a odvážejí k bližšímu prozkoumání domů. Jenže tajemnému stvoření se ve výstavní vitrínce muzea v Pueblu Springs vůbec nelíbí. Jedná se o zkamenělého baziliška, který se již brzy, jakmile dojde k zatmění Slunce a Měsíce, probudí k životu. A pak začne chtít vládnout novému území. Proti stvoření z časů mýtů nemá šanci ani policie, ani armáda, a začíná být jasné, že zbraň proti dokonalému zabijákovi lze hledat znovu pouze v legendách. Pokud neuspěje Harry McColl, čeká lidstvo poslední boj, v němž nejde zvítězit. Temný akční fantasy horor natočil v roce 2006 Stephen Furst. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Zombi odpad!

všechny recenze uživatele

No, celý jsem to nedokoukal, to se přiznám, poté co vojáci začli střílet do kanálu pod úhlem, kdy mohli zasáhnout maximálně stěnu kanálu těsně pod okrajem a kdy tam pak jeden z nich poslal ještě střelu z bazuky a z kanálu se jen mírně zakouřilo, jsem to musel vypnout, tolik času zase nemám, abych koukal na každej shit. Bazilišek hnusně digitální. ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

V Coloradu běhá had, kterej nemá lidi rád - kdo se na něj koukne, toho ten had kousne - a kdo nedá znamení, tak ten rovnou zkamení - jen ten, kdo má zlatou hůl, jedinej je tady cool...... :-) Jasně, odpad! jak vyšitej, na druhou stranu je to přesně ten typ filmu, co je tak neuvěřitelně špatnej, až je i (trochu)vtipnej ()

Reklama

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť jeden z tých vzácnych odpadov, ktoré by si za zábavu zaslúžili plný počet, ale sú technicky, herecky a scenáristicky tak strašné, že dať čo i len jednu hviezdu by bolo urážkou tomu, kto sa aspoň čo i len trochu snaží aby jeho film bol dobrý. Tu ten zámer očividne nebol a Hadí kráľ bol točený s jasným zámerom byť tým najväčším brakom. Bazilišok v podstate nezlezie z obrazu a človek sa tak môže neustále kochať amatérskymi digitálnymi efektami a ochotníckymi hereckými výkonmi. Nestále sa niečo deje a ten, kto si vie takýto film užiť si príde na svoje. 2-/10 ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo v ultra bé pozitivní atmosféře, ve které jsem to viděl, ale neskutečně jsem se bavil. Tvůrci věděli jakou hroznou srágoru točí a ani se to nesnažili maskovat. Na diváka tak čeká nepřeberné množství absurdních scén (za všechny třeba jmenujme skonání hlavní záporačky - které bazilišek napřed server šaty, aby se mohla předvést ve spodním prádle (velmi pěkný pohled), zakroutit se jak na přehlídkovém mole a pak skonat). Navíc velmi příjemná Wendy Carter. Při správné situaci velmi dobrá volba. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, kravina. Ale taká, čo má akési zvláštne kúzlo, nejaké neopísateľné. Magické, až rozprávkové. Samozrejme, že píšem hovadiny. HADÍ KRÁĽ má obrovskú dávku humoru, z ktorých niektoré hlášky majú to svoje a určite nepôsobia nehumorne. To, že Bazilišok vyzerá ako niekoľko bitová postavička, sa hlavne vďaka svižnosti a už spomínanej komičnosti deja dá prehliadnúť. Budme radi, že to dopadlo takto. Predsa len SyFy ( v minulosti Sci-Fi Channel ), je na tom ešte stále lepšie ako The Asylum. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama