foto

Andrea Thompson

  • nar. 22.5.1959 (59 let)
    Dayton, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Rocket's Red Glare
Sweetheart Swindlers (TV film)
1998 Lost Valley
1997 A Gun, a Car, a Blonde
1991 Šílený
1988 Doin' Time on Planet Earth
Hot Splash
1987 Wall Street
1986 Manhattan gigolò
Nightmare Weekend

TV seriály

2016 Quarry (TV seriál)
Člověku voda nechybí (S01E01)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Napodobitel (S05E08)
2008 Heroes: Destiny (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž, který spadl z nebe (S02E19)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
JAG (TV seriál)
Co když... (S09E18)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
Day 3: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S03E03)
JAG (TV seriál) - a.z.
Písečné přesypy (S09E02) - a.z.
1998 JAG (TV seriál) - a.z.
Osudná hlídka (S03E19) - a.z.
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Posádka mrtvých (S01E21)
Zajatec (S01E19)
Nebezpečné území (S01E15)
další epizody (6)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Věrnost na dvě strany (S02E19)
Ve stínu planety Z'ha'dum (S02E16)
Kde leží všechna čest (S02E14)
další epizody (4)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
Škodná v revíru (S02E06)
Odhalení (S02E02)
další epizody (13)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1999 Encounter in the Thrid Dimension

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace